Jr. Talent Acquisition Consultant (opiskelijalle)

Ensiluokkainen mahdollisuus hankkia ICT-alan työkokemusta ja kasvaa tehtävässä

HALUATKO SUKELTAA SYVÄLLE ICT-REKRYTOINTIEN MAAILMAAN?

Etsimme sopivaa henkilöä tukemaan yhtiömme kasvua. Tehtävä on määräaikainen ja osa-aikainen ja sen hoitoon on budjetoitu noin 20-40 tuntia kuukaudessa. Tehtävä sopii erityisesti opintojaan selkeästi vielä vaiheessa olevalle opiskelijalle, joka toivoo pääsevänsä hankkimaan kokemusta IT-tietotyön parista. Käytännössä työtä voi tehdä paikkariippumattomasti tietokoneen ja internet-yhteyden välityksellä. Lisäksi päivittäisen työajan voi valita suhteellisen vapaasti.

Varsinaista tehtäväalakohtaista työkokemusta ei tarvita ollenkaan, sillä valittu henkilö perehdytetään tehtävän hoitoon. 

Ensisijainen työtehtävä on yhtiön henkilöstön hankintaan liittyviin rekrytointitoimeksiantoihin osallistuminen sisältäen yhteydenpidon käynnistämisen Linkedin-profiilin perusteella potentiaalisiin kandidaatteihin. Tarkoituksena on tunnistaa yhteydenpidon kautta yhtiölle potentiaalisia ehdokkaita ja sopia heidän kanssaan verkkopalavereja yhtiön edustajan kanssa. 

Tehtävän menestyksekäs hoito edellyttää somekanavissa vaikuttamisen ohella avointa kiinnostusta ura-asioihin ja ihmisiin sekä operoimiseen ICT-alan asiantuntijakentässä. Piirteinä se vaatii ripauksen heittäytymistä, verkostoitumista, menestymisnälkää ja supliikkia sekä reipasta ja tehokasta toimintatyyliä multitaskata ja mennä asioissa mukavalla tempolla eteenpäin.

Yllä lueteltujen piirteiden ohella arvostetaan, että henkilö on järjestelmällinen, huolellinen ja pitkäjänteinen. Hän ei vierasta uusiin toimeksiantoihin ryhtymistä eikä toisinaan tiukkojakaan aikatauluja, vaan pikemminkin nauttii uusien projektien alkamisen synnyttämästä positiivisesta vireestä. :)

Työtehtävän hoidosta maksetaan korvauksena kiinteää tuntipalkaa sekä merkittävän kokoista onnistumispalkkiota toteutuneista rekrytoinneista. 

Tehtävään sisältyy mukavat kasvu- ja etenemismahdollisuudet nopeasti kehittyvässä yhtiössä.

Aloitus: heti
Työsopimus: määräaikainen ja osa-aikainen
Lokaatio: Helsinki and/or remote (according to current covid-19 regulations and recommendations)
Työkieli: Suomi/(English)