Azure .Net koodaava arkkitehti (~86k/v)

  • Ensiluokkainen tilaisuus päästä mukaan rakentamaan yhteiskunnallisesti erittäin merkittävää järjestelmää pitkän projektin alusta alkaen markkinoiden uusimmilla teknologioilla 

Atsalea Software operoi julkisten digitaalisten palveluiden sektorin piirissä. Yhtiö on perustettu vuonna 2013. Etsimme nyt jo kannuksensa hankkinutta ohjelmistoammattilaista, jolla on vahvaa kokemusta Azure-pilvipalveluista, .Net-frameworkista sekä suurista transaktio- ja datamääristä. Teknisen asiantuntemuksesi avulla suunnittelet ja toteutat ohjelmistoratkaisuja, jotka tehostavat suomalaisen yhteiskunnan sähköisen infrastruktuurin peruspalveluita.

Ensimmäinen toimeksiantosi on useiden vuosien mittainen hanke verottajalla, joka käynnistyy kesä-elokuussa. Hankkeessa pääset mukaan sen aloituksesta alkaen yhteiskunnallisesti erittäin merkittävään projektiin, joka alkaa PoC-vaiheella. Pocin aikana ideoidaan ja kokeillaan erilaisia toteutustapoja pääosin tuotteistettujen rajapintojen kautta korkean käytettävyyden & saatavuuden järjestelmän toteuttamiseksi. Teknologiavalinnat läpi työkalukirjon edustavat uusinta uutta.

Arvostamme asiakaskeskeistä ajattelutapaa ja hyviä viestintätaitoja. Tiimi toimii Lean ja Agile -periaatteiden mukaisesti, joten joustavuutta muuttuvien tilanteiden hoitamiseen odotetaan.

Toivomme, että olisit asenteeltasi yrittäjähenkinen ja valmis haastamaan vallitsevan tilanteen näkemykselläsi ja asiantuntemuksellasi.

Stack:

  • Riittävän pitkä kokemus ohjelmistokehityksestä 
  • Azure Paas, Azure DevOps, .Net, laajat transaktio- ja datamäärät

Aloitus: Kesä- tai elokuussa

Sijainti: Etätyö toistaiseksi 100%. Pandemian jälkeen todennäköisesti osaksi etätyö ja osaksi Verottajan tiloissa.

Lisätietoja: 

Jari Viitanen, Recruitment Lead, jari.viitanen()atsalea.fi, @Linkedin

Pavel Oleinikov, People Lead, pavel.oleinikov()atsalea.fi, @Linkedin