Tuo tietosi tekoälyn aikakaudelle

Microsoft Fabric kartoitus

Microsoft Fabric on data-alusta, joka yhdistää Microsoftin tarjoamat data- ja analytiikkapalvelut.

Fabric tekee analytiikan toteuttamisesta helpompaa tarjoamalla yhtenäisen ja integroidun mallin hyödyntää dataa ja laskentaa sekä selkeämmän hinnoittelun.

Perinteisesti tiedon tallennus ja analysointi ovat nojanneet keskitettyihin relaatiotietokantoihin. Fabric mahdollistaa hajautetumman arkkitehtuurin, mikä helpottaa pääsyä dataan ja strukturoimattoman datan, kuten kuvien ja tiedostojen, käyttöä.

Fabric edustaa merkittävää muutosta, antaen liiketoimintakäyttäjille ja analyytikoille mahdollisuuden tehdä asioita, joita aiemmin tekivät ainoastaan tekniset data-ammattilaiset.

Fabricin arkkitehtuurinen skaalautuvuus on saanut hyvää palautetta. Se soveltuu sujuvasti sekä suurille että pienille yrityksille. 

Autamme Pk-organisaatioita Fabricin kartoituksessa & käyttöönotossa. 

2 päivän mittaisen työn tuloksena Fabricin ominaisuudet ja kyvykkyydet käydään seikkaperäisesti läpi tilaajan avainhenkilöiden kanssa. Työn tuloksena syntyy dokumentaatio mahdollisuuksista hyödyntää järjestelmää tilaajan organisaatiossa.

5 päivän mittaisen työn tuloksena syntyy dokumentaation ohella Proof-of-Concept (POC) tekninen malli asiakkaan omalla datalla.

Atsalea on ymmärtävä teknologiakumppani!