Senior Advisor, ERP & liiketoiminnan transformaatiot (teollisuus) 

Olen kokenut liiketoiminnan kehityksen ammattilainen eri teollisuuden aloilla. Tuen yrityksen kasvua liiketoimintaprosessien kehittämisellä hyödyntäen ja ottaen käyttöön uusia teknologioita. Minulla on yli 20 vuoden kokemus IT-projekteista ja liiketoiminnan kehittämisestä maailmanlaajuisille alansa johtaville yrityksille, mutta myös toisaalta keskisuurille yksityisyrityksille.

Olen kokenut ERP projektipäällikkö. Minulle ovat tuttuja laajat ERP-järjestelmät käsittäen yli 100 000 projektituntia ja 800 loppukäyttäjää. Lisäksi IT järjestelmäarkkitehtuurien luominen ja järjestelmien integraatioprojektit ovat minulle erityisesti tuttuja. Olen urani aikana käytännönläheisesti kilpailuttanut IT–järjestelmiä ja toimittajia runsaasti.