Töihin Atsaleaan

"Ensiluokkainen mahdollisuus vivuta ura seuraavalle levelille"

KUINKA PROSSESSI KULKEE JA MITÄ SE VAATII?

Mikäli sinulla olisi kiinnostusta liittyä mukaan toimintaan, sovittaisimme markkinoilta sellaisen aloitustoimeksiannon, joka olisi ammatillisesti kaikin puolin luonteva jatko uralla. Ja tietysti mukavan pitkäaikainen. Meillä luonnollisesti seurataan markkinoita päivittäin ja ollaan aktiivisesti yhteyksissä asiakkaisiin ja kumppaniverkostoon.

Toiminnan käynnistämiseksi ei oikeastaan tarvittaisi muuta kuin keskinäinen hyväksyntä työsopimusluonnosta vasten. Tämän jälkeen käynnistäisimme edustukseesi osuvien toimeksiantojen matchaamisen sillä tavalla ja sen aikataulun puitteissa, mitä on erikseen sovittu. Toisinaan prosessi käynnistetään saman tien ja toisinaan siihen voi mennä yhdestä muutamaan kuukauteen, riippuen sen hetkisten sitoumusten tilasta. 

Tyypillisesti työsopimus allekirjoitetaan siinä vaiheessa kun aloitusprojekti on vahvistettu, jolloin työt aloitetaan irtisanomisajan puitteissa (14 - 30 vrk). Vaihtoehtoisesti työsopimus voidaan allekirjoittaa voimaanastuvaksi useamman kuukauden kalenteriajassa eteenpäin. Jälkimmäinen on mielekäs käytäntö silloin erityisesti, kun irtisanomisaika on yhtä kuukautta pitempi.

Miltä kuulostaa? Asiaa voisi tutkia ilman, että lähtökohtaisesti tarvitsisi kovinkaan merkittävästi panostaa henkilökohtaista ajankäyttöä. Pidettäisiin tapaaminen verkossa ja sovittaisiin päätteeksi menettelystä. Panostus realisoituisi avoimiin hakuihin liittyvien haastattelujen muodossa. Tarvitsisimme toki sinulta aavistuksen ajankäyttöä, jotta saisimme ammatillisen edustuksesi vietyä käyttämäämme henkilöesittelypohjaan. Kyseinen on formaatti, jollaisena projektien tilaajien edustajat toivovat sitä lukevansa ja on siksi yleisesti käytetty. 

Henkilöesittelypohjan saa ladattua alla olevaa laatikkoa klikkaamalla. 

Etsimme säännöllisesti uusia ammattilaisia etätöihin, semi-etätöihin sekä on-site erityisesti Helsingin ja Tampereen metroalueille.