Töihin Atsaleaan

"Ensiluokkainen mahdollisuus vivuta ura seuraavalle levelille"

KUINKA PROSSESSI KULKEE JA MITÄ SE VAATII?

Mikäli sinulla olisi kiinnostusta liittyä mukaan toimintaan, sovittaisimme markkinoilta sellaisen aloitustoimeksiannon, joka olisi ammatillisesti kaikin puolin luonteva jatko uralla. Ja tietysti mukavan pitkäaikainen. Meillä luonnollisesti seurataan markkinoita päivittäin ja ollaan aktiivisesti yhteyksissä asiakkaisiin sekä kumppaniverkostoon.

Toiminnan käynnistämiseksi ei oikeastaan tarvittaisi muuta kuin keskinäinen hyväksyntä. Sinulle tietysti toimitettaisiin työsopimusluonnos silmäiltäväksi heti pikimmiten. Tämän jälkeen alkaisimme esitellä edustukseesi osuvia toimeksiantoja sen aikataulun puitteissa, mitä on sovittu. Toisinaan prosessi käynnistetään saman tien ja toisinaan siihen voi mennä yhdestä muutamaan kuukauteen, riippuen sen hetkisten sitoumusten tilasta. 

Toimeksiannot esiteltäisiin case-by-case. Hyväksyntääsi vasten henkilöesittelysi toimitettaisiin projektin tilaajan edustajalle katselmointiin. Tyypillisesti työsopimus allekirjoitetaan siinä vaiheessa kun aloitusprojekti on vahvistettu, jolloin työt aloitetaan irtisanomisajan puitteissa (14 - 30 vrk). Vaihtoehtoisesti työsopimus voidaan allekirjoittaa heti keskinäisen muodollisen hyväksynnän jälkeen voimaanastuvaksi 2-3 kuukautta kalenteriajassa eteenpäin. Jälkimmäinen on mielekäs käytäntö erityisesti tilanteissa, missä irtisanomisaika on yhtä kuukautta pitempi.

Niin ikään vaihtoehtoisesti voisit valtuuttaa meidät toimimaan proaktiivisesti, jolloin kykenisimme sinulta etukäteen tapauskohtaisesti kysymättä toimittamaan henkilöesittelysi harkintamme perusteella eteenpäin. Toimitus tapahtuisi luottamuksellisesti ja ilmoittaisimme sinulle sitä mukaa, kun syntyisi konkretioita. Näissä toimitaan aina tilaajan suuntaan sitoumuksetta kunnes haastattelu on pidetty ja jälkeenpäin selvitetty osapuolten mielenkiinto. Sanomattakin on selvää, että toiminta ja kohteet ovat huolellisesti valittuja ja kohdistuvat kerrallaan yhteen tai korkeintaan kahteen toimijaan.

Miltä kuulostaa? Asiaa voisi tutkia ilman, että lähtökohtaisesti tarvitsisi kovinkaan merkittävästi panostaa henkilökohtaista ajankäyttöä. Pidettäisiin tapaaminen verkossa ja sovittaisiin päätteeksi menettelystä. Panostus realisoituisi avoimiin hakuihin liittyvien haastattelujen muodossa. Tarvitsisimme toki sinulta aavistuksen ajankäyttöä, jotta saisimme ammatillisen edustuksesi vietyä käyttämäämme henkilöesittelypohjaan. Kyseinen on formaatti, jollaisena projektien tilaajien edustajat toivovat sitä lukevansa ja on siksi yleisesti käytetty. 

Henkilöesittelypohjan saa ladattua alla olevaa laatikkoa klikkaamalla. 

Etsimme säännöllisesti uusia ammattilaisia etätöihin, semi-etätöihin sekä on-site erityisesti Helsingin ja Tampereen metroalueille.