Töihin Atsaleaan

Ensiluokkainen mahdollisuus vivuta ura seuraavalle levelille

KUINKA PROSSESSI KULKEE JA MITÄ SE VAATII?

Toiminnan käynnistämiseksi ei oikeastaan tarvittaisi muuta kuin keskinäinen hyväksyntä, joka muodollisesti tapahtuu työsopimusluonnosta vasten. Tämän jälkeen käynnistäisimme toimeksiantojen matchaamisen sen perusteella, mitä erikseen sovitaan. Meillä luonnollisesti seurataan markkinoita päivittäin ja ollaan proaktiivisesti yhteyksissä asiakkaisiin ja kumppaniverkostoon.  

Tyypillisesti työsopimus allekirjoitetaan siinä vaiheessa kun aloitusprojekti on vahvistettu, jolloin työt aloitetaan irtisanomisajan puitteissa (14 - 30 vrk). Vaihtoehtoisesti työsopimus voidaan allekirjoittaa tapauskohtaisena menettelynä voimaanastuvaksi kalenteriajassa pidemmän ajan päähän eteenpäin. 

Asiaa voi tutkia ilman, että lähtökohtaisesti tarvitsisi kovinkaan merkittävästi panostaa henkilökohtaista ajankäyttöä. Panostus realisoituisi avoimiin hakuihin liittyvien haastattelujen muodossa. 

Toivoisimme sinulta silti sen verran ajankäyttöä, että saisimme ammatillisen edustuksesi vietyä käyttämäämme henkilöesittelypohjaan. Kyseinen on formaatti, jonka muotoisena projektien tilaajien edustajat toivovat sitä lukevansa ja on siksi yleisesti käytetty. Kielisyyden voi valita.

Etsimme säännöllisesti uusia ammattilaisia etätöihin & on-site useille paikkakunnille