Atsaleaan töihin

"Ensiluokkainen mahdollisuus vivuta ura seuraavalle levelille"

Tuntuuko, että ainakin kerran vielä työuran aikana työpaikan vaihto saattaisi tulla kysymykseen osuvan tilaisuuden sattuessa? Mikäli näin, niin ohessa esittely siitä, mitä meillä Atsaleassa olisi tarjota vaihtoehdoksi kokeneelle IT-alan ammattilaiselle.

Uskomme, että pystymme tarjoamaan aidosti kiinnostavan vaihtoehdon, jota kohtaan syntyy ihanteellisesti korkea motivaatio ja luonteva sitoumus.

Oheisen linkin takaa löytyy esitys Atsalean työsopimusmallista sisältäen taloudelliseen toimintaan liittyvän ansainnanjaon yhtiön ja työntekijän välillä: atsalea.fi/winwin-7030/. Mallin mukaan 70% konsultin kuukausilaskutuksesta käytetään palkanmaksuun. Jäljelle jäävällä 30% katetaan vakuutukset, laitteet, terveydenhuolto, hallinto ja yleiskustannukset sekä liiketoiminnan pyörittämiseen liittyvä katetuotto-odotus.

Yhtiöllä on partneriohjelma: atsalea.fi/partneriohjelma/ Merkintäkiintiö henkilöstöannissa on tällä hetkellä 3,25%. Merkintäoikeus koskee 8125 osaketta. Merkintähinta perustuu vuosittaisen verotuspäätöksen (Verotuspäätös yhteisön tuloverosta) mukaiseen osakkeen matemaattiseen arvoon ja on siksi alhaisin mahdollinen. Yhtiön tarve ei ole hyötyä osakkeista toistaiseksi taloudellisesti, vaan sitouttaa uudet työntekijät alusta lähtien.

Miltä kuulostaa?

Klikkaa alta laatikosta lisäinfoa rekrytointiprosessista.

Etsimme säännöllisesti uusia ammattilaisia etätöihin, semi-etätöihin sekä on-site erityisesti Helsingin ja Tampereen metroalueille.

Jari Viitanen, Recruitment Lead, jari.viitanen()atsalea.fi

Timo Haukilahti, Senior Manager, timo.haukilahti()atsalea.fi

Kari Tuusvuori, ERP Senior Project Manager, kari.tuusvuori()atsalea.fi